icon-aiicon-arrangementsicon-arrow-left-1icon-arrow-left-2icon-arrow-left-3icon-arrow-right-1icon-arrow-right-2icon-arrow-right-3icon-automationicon-bleedicon-bounceicon-brushesicon-brushes2icon-circlesicon-cloudicon-cross-invicon-crossicon-cymbalicon-downloaddrumsicon-drag-dropicon-drumkiticon-drums2icon-drumsticksicon-edrumsicon-electronicicon-envelopeicon-fadersicon-futurehiticon-galaxyicon-grid-editoricon-headphonesicon-hihaticon-importsamplesicon-information-invicon-informationicon-joystickicon-kickicon-macrosicon-massenburgicon-microphoneicon-midi-exporticon-midi-searchicon-midi-trackericon-midi-tracksicon-midiicon-mix-channelsicon-mixericon-one-noteicon-percussionicon-percussion2icon-play-1-invicon-play-1icon-play-2-invicon-play-2icon-play-3icon-plus-invicon-plusicon-presetsicon-rawicon-reverseanythingicon-samplesicon-save-drumicon-seamlessicon-settingsicon-shapesicon-snareicon-song-tracksicon-ssdicon-stackicon-tap2findicon-tempoicon-third-partyicon-three-notesicon-tomicon-two-notesicon-videoicon-workflow
Avatar

Please register or login to post.

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
How to stop ghost/extra midi notes from cy8 hi hat pad in ezdrummer2
December 2, 2017
2:20 pm CET
Avatar
Matthew Eves
New Member
Forum Posts: 1
Member Since:
November 26, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi
I have a Roland SPD-30 with additional pads (KD-9 bass drum, CY-8 hi hat, and PD8 snare pad). I have just bought EZdrummer2 and connected the e-kit via usb midi cable.
The CY-8 sounds fine with no extra hits heard when listened back via SPD-30 phones out, but when connected to ezdrummer2 on laptop and phones plugged into laptop phones out I can hear additional hi hat notes being triggered that I hadn’t played, almost like a flam is being played. These are also heard on playback when the track is recorded.
Is there a setting or anything that I can do to fix this issue in ezdrummer2?
Any help welcome as I’m new to the program and unclear what I’m doing tbh!
Thanks
Matt

Forum Timezone: Europe/Stockholm

Most Users Ever Online: 715

Currently Online: Dan Raykovitz
34 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

×