Avatar

Please register or login to post.

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Audio device failed to load with MDX 16 Edirol
December 11, 2016
1:26 am CEST
Avatar
Bonnaure
Member
Forum Posts: 3
Member Since:
November 6, 2007
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi.
I'm using the last version of SD2 and I've an MDX 16 Edirol sound card.
since a few days in toontrack solo I've the "audio device failed to load" error mesage...
But work in DAW Reaper with the SD2's vst and the same audio device...any idea???
Thanks.

December 12, 2016
8:38 am CEST
Avatar
John
Sweden
Admin
Forum Posts: 7751
Member Since:
June 18, 2004
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi,

do you have a Control panel or similar for the MDX 16? Please try setting the card's sample rate to 44100Hz and then start Toontrack solo.

BR,
John

December 12, 2016
10:17 pm CEST
Avatar
Bonnaure
Member
Forum Posts: 3
Member Since:
November 6, 2007
sp_UserOfflineSmall Offline

John said
Hi,

do you have a Control panel or similar for the MDX 16? Please try setting the card's sample rate to 44100Hz and then start Toontrack solo.

BR,
John  

Effectively i turn the MDX16 in 44100Hz as you tell me and it works now...
Toontrack solo doesn't work in 48000Hz?
Thank you.

Forum Timezone: Europe/Stockholm

Most Users Ever Online: 715

Currently Online: Wallplug
30 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

×